Appartement Oliva – Denia – Oliva

3 Slaapkamer Appartement in Oliva, Costa Blanca Noord €189,000

Dunas Victoria, 1,2 of 3 slaapkamer appartementen te Oliva

Dunas Victoria is een nieuwe promotie,bestaande uit een mooie gemeenschappelijke tuin en een zwembad. Het gebouw is modern, functioneel en erg mooi en het heeft 20 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen en penthouses, met uitzicht op zee vanaf de 3e verdieping en de penthouses. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, allemaal met 2 badkamers.

De keuken is open naar de woonkamer en het is uitgerust met hoge en lage keuken eenheden, keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Het appartement heeft ook een wasruimte en een pre-installatie van airconditioning in de grote slaapkamer en de woonkamer.
Dunas Victoria is gelegen tussen de steden Denia en Oliva en is dicht bij een strand van wit en fijn zand gelegen.

In de buurt van Dunas Victoria is er een golfbaan van 18 holes ontworpen door Severiano Ballesteros, een partijtje tennis en paddle banen, een spa en een fitnesscentrum, diverse voetbalvelden en een manege. Daarnaast is er een winkelcentrum waar u enkele coffeeshops, winkels en kappers treft, elke dag van het jaar geopend en vlak naast de Middellandse Zee.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wenst u de brochure van Spanje te ontvangen of een bezichtiging ter plaatse te plannen? Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor een nadere kennismaking en bespreking van de mogelijkheden.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.