Appartement aan de Rio Real golfbaan Marbella

Appartement Marbella Río Real Golf
Een kleinschalig project met appartementen van 2 en 3 slaapkamers en penthouses.
De moderne woningen zijn ontworpen volgens de eisen van de meest veeleisende klanten, dankzij de hoge kwaliteit van het project.

Appartement Marbella Rio Real Golfbaan

Appartement Marbella Río Real Golf
Een kleinschalig project met appartementen van 2 en 3 slaapkamers en penthouses.
De moderne woningen zijn ontworpen volgens de eisen van de meest veeleisende klanten, dankzij de hoge kwaliteit van het project.

Gaggenau-apparatuur, vloerverwarming en Thassos-marmeren vloeren.
Rio Real Golfbaan

In Marbella op deze locatie starten de prijzen voor studio’s en 2 slaapkamer appartementen vanaf €400.000, voor nieuwbouwprojecten geldt een andere scherpe prijs. De prijs van een appartement in dit unieke project start vanaf €595.000 voor 2 slaapkamers. Oplopend naar 3 slaapkamers en de grotere penthouse appartementen. De uitgebreide Brochure is uiteraard voor u beschikbaar en ligt voor u klaar op aanvraag per mail of per post.

Deze diashow vereist JavaScript.

Winkelcentrum La Cañada, grenzend aan het toekomstige Four Seasons hotel en de urbanisatie la finca; slechts een paar meter van río real golf, een van de meest traditionele golfbanen aan de costa del sol. 700 meter van het strand van río real, trocadero arena, dicht bij Los Monteros Hotel, Don Carlos Hotel, Nikki Beach, Opium Beach, La Cabane Beach Club.

Golfbaan Rio Real – 18 holes par 72. Baan van 6 km.
Een prachtige golfbaan in 1965 ontworpen door Javier Arana. Op slechts 5 minuten van Marbella en 49 km vanaf Malaga airport. Rio Real is vernoemd naar de rivier de Rio Real die regelmatig als natuurlijke hindernis in de golfbaan opduikt. Het is een lange, maar vrij vlakke baan waarbij twee holes grenzen aan zee. De baan is geschikt voor elk soort golfer.

Locatie ten oosten van Marbella waardoor de luchthaven van Malaga heel dichtbij is.  Materialen en voorzieningen van de hoogste kwaliteit

Heeft u de nieuwste brochure al in huis? Bel of mail ons en u ontvangt de brochure per mail of per post.

Komt u 3 dagen bezichtigen, proefwonen voor een korte of langere tijd? Te koop = te huur. Bent u binnenkort in Marbella kom dan langs voor een kijkje bij de bouwplaats van de nieuwbouwprojecten.

Brochure Spanje of een bezichtiging ter plaatse?

 

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Bent u geen robot selecteer dan de sleutel.

   

  Brochure, prijslijst, plattegronden, aanvullende fotos, informatie map per mail of per post? We kijken uit naar uw reactie per mail of schroom niet om ons te bellen. Bent u binnenkort ter plaatse dan plannen we graag tijd voor uw vertrek in of we plannen een bezichtiging ter plaatse in. We kijken uit naar uw reactie. 
  Te huur en of te koop.
  Appartementen huizen en villas op toplocaties in Marbella, Malaga en directe omgeving.
  Alle aanbiedingen zijn te huur en of te koop. Indien u een periode proef wilt wonen voordat u aankoopt horen we het graag en informeren u over de mogelijkheden.

  De prijs, brochure en plattegronden van deze woning sturen we u graag toe per mail of per post.

  De algemene prijslijst in de regio. Vanaf prijs €225.000 voor de appartementen. Vanaf prijs €270.000 voor de Townhouse locaties.

  Heeft u al een reis geboekt? Of wenst u een bezichtiging in te plannen? We informeren u graag over onze bezichtigings mogelijkheden in introductie vakantie.

  Mvg
  Team Costa del Sol – Nederland/Belgie.
  Carlijn, Sanne, Wessel, Bart

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Bent u geen robot selecteer dan de ster.