Villa met 5 slaapkamers Campo La Cala de Mijas

Een prachtige villa op het platteland net boven het zeer populaire La Cala de Mijas. Dit pand is volledig gerenoveerd tot een buitengewoon hoge standaard en heeft een modern design

Prachtig zichtbare balkenplafonds en serene uitzichten rondom. Deze woning is gebouwd met een netto woonruimte van 425m2 plus 42m2 balkons en staat op een perceel van 4.600m2 grond.

Op de begane grond is er een hal met garderobe, prachtige lounge en een mezzanine die gebruikt kan worden voor meerdere activiteiten zoals een muziekruimte, chill out ruimte of kantoor aan huis. Er is een moderne, volledig ingerichte keuken met kookeiland, een bijkeuken en een terras dat gebruikt kan worden als extra eet- en entertainmentruimte.

Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer, jacuzzibad en inloopdouche. Er zijn nog 2 slaapkamers die nog een complete badkamer delen. Er is een trap die leidt naar een royaal gastenappartement met een grote open keuken, woonkamer en eetkamer en nog 2 slaapkamers (een met een eigen badkamer). Het gastenappartement heeft een eigen onafhankelijke toegangsdeur en een eigen balkon met uitzicht op het platteland.

Tot slot is er een grote berging, een wijnbodega en een interne garage. Er is een privézwembad, uitgaansgebieden, tuinen en een oprit met poorten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze ruime 5 slaapkamer villa is te koop voor €  799.000

Heeft u de nieuwste brochure al in huis? Bel of mail ons en u ontvangt de brochures per ommegaande. Heeft u binnenkort tijd om Marbella- Malaga en omgeving te bezoeken?

Bel of mail ons voor aanvullende informatie en een indruk van de mogelijkheden. Tot binnenkort in Spanje.

Komt u 3 dagen bezichtigen, proefwonen voor een korte of langere tijd? Te koop = te huur. Bent u binnenkort in Marbella kom dan langs voor een kijkje bij de bouwplaats van de nieuwbouwprojecten.

Brochure Spanje of een bezichtiging ter plaatse?

 

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

   

  Brochure, prijslijst, plattegronden, aanvullende fotos, informatie map per mail of per post? We kijken uit naar uw reactie per mail of schroom niet om ons te bellen. Bent u binnenkort ter plaatse dan plannen we graag tijd voor uw vertrek in of we plannen een bezichtiging ter plaatse in. We kijken uit naar uw reactie. 
  Te huur en of te koop.
  Appartementen huizen en villas op toplocaties in Marbella, Malaga en directe omgeving.
  Alle aanbiedingen zijn te huur en of te koop. Indien u een periode proef wilt wonen voordat u aankoopt horen we het graag en informeren u over de mogelijkheden.

  BrochureDe prijs, brochure en plattegronden van deze woning sturen we u graag toe per mail of per post.

  De algemene prijslijst in de regio. Vanaf prijs €225.000 voor de appartementen. Vanaf prijs €270.000 voor de Townhouse locaties.

  Heeft u al een reis geboekt? Of wenst u een bezichtiging in te plannen? We informeren u graag over onze bezichtigings mogelijkheden in introductie vakantie.

  Mvg
  Team Costa del Sol – Nederland/Belgie.
  Carlijn, Sanne, Wessel, Bart

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.