Villa Sierra Blanca de Marbella

Villa Sierra Blanca
De ontwikkelaar heeft veel aandacht besteed aan de architectuur, het wooncomfort en de omgeving.
Over de indeling, inrichting en gebruik van materialen is goed nagedacht met als resultaat een zeer comfortabele en moderne woning.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Het project ligt in de regio Siera Blanca van Marbella en grenst aan het natuurlijke parkland en de beschermde pijnboomgebieden van Naqules.
Binnen enkele minuten rijdt u met de auto van Marbella en Porto Banus.

De gemeenschappelijke faciliteiten op de locatie bestaan uit twee buitenzwembaden, drie wellnessruimtes voorzien van fitness, verwarmd binnenbad, sauna’s en turkse baden.
Het project biedt zes type villa’s met de keuze voor twee-, drie- of vierslaapkamers, ieder met een eigen ensuite badkamer met whirlpool.
Daarnaast heeft iedere villa een prive parkeerplaats voor twee of drie auto’s en in de parkeergarages zijn verschillende bergruimtes gebouwd.

De villa’s variëren in omvang van 350 tot 900 m2 inclusief terrassen en garages.
Afhankelijk van het type zijn er grote dakterrassen tot 248 m2, iedere woning is voorzien van een prive lift en zwembad.

[codepeople-post-map]

Bel of mail ons team in Nederland of Spanje voor een vrijblijvende offerte of informatiepakket. Uiteraard kunnen we een afspraak bij ons op kantoor, bij u thuis, elders in Nederland of ter plaatse plannen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *