Caraibische eilanden vastgoed

Villa Curacao Jan Thiel

Ruim opgezet resort direct aan zee.
Locatie Jan Thiel is één van de mooiste plekjes van Curacao en op loopafstand van de schitterende stranden, leuke restaurants, kleine winkeltjes en een fitnesspark. Een fantastisch resort voor een heerlijke vakantie en uitermate geschikt voor permanente bewoning. Dit stuk van Jan Thiel is nog volop in ontwikkeling.

Het resort bestaat uit verschillende luxe villa’s en meerdere appartementen. Het resort is 24 uur per dag bewaakt en u kunt gebruik maken van diverse faciliteiten zoals het privé strand en de Beachclub.
Jan Thiel villa

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ruime woonkamer, een luxe open keuken met vier slaapkamers, 3 badkamers en een apart gastentoilet. Daarnaast is er voldoende bergruimte aanwezig en is er een aparte was- en droogruimte. Prive zwembad en jacuzzi

Op het resort zijn huisdieren toegestaan.

Curaçao heeft het hele jaar door een zonnig en warm klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 27˚C en vanuit het oosten waait er een constante passaatwind. Curaçao kent in tegenstelling tot veel andere tropische eilanden geen orkaanseizoen en de regen die er valt valt vooral ‘s nachts.

Prijs villa inclusief inventaris: prijs o.a

Neem voor bestaande woningen/ resale woningen of voor een zoekopdracht vrijblijvend contact op per email/ telefoon.

[codepeople-post-map]

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.