St Eustatius Villa

Graag laten we u enkele voorbeeld appartementen, huizen en villa’s zien waar u een korte tijd of juist voor een langere periode kunt verblijven. Sint Eustatius heeft veel te bieden, historie, actie en ook rust. Wilt u duiken, hiken, sporten en een actieve vakantie afwisselen met rust en ontspanning dan is dit het ideale Caraibische eiland voor u. Kom kijken, genieten en laat u overtuigen door dit geweldige eiland en haar bewoners.

Enkele voorbeeld woningen hebben we voor u sleutelklaar beschikbaar, hier kunt u voor een korte periode, een week, maand of langere tijd proef wonen. De sfeer proeven en kunt u komen kijken en kennismaken met deze bijzondere Nederlandse gemeente.

De geschiedenis van Nederland en de Verenigde Staten komt hier samen in een waardevolle verhaallijn. The First Salute – Het eerste saluut.  Het Amerikaanse marineschip Andrew Doria, dat op 16 november 1776 met de nieuwe Amerikaanse Grand Union Flag in top de Gallows Bay kwam binnenzeilen en dertien saluutschoten afvuurde, kreeg in opdracht van gouverneur Johannes de Graaff elf saluutschoten van Fort Oranje als antwoord. Het was de eerste keer dat een buitenlandse mogendheid de vlag van de Verenigde Staten eerde met een saluut. De Amerikanen interpreteerden dit onmiddellijk als de eerste officiële erkenning van hun onafhankelijkheid.

De Andrew Doria ontvangt op 16 november 1776  een serie van 11 saluut schoten. – Hier ziet u de afbeelding van het – First Salute

De Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt erkende het belang van deze gebeurtenis tijdens zijn bezoek aan de rede van Sint Eustatius in 1939 en bood het eiland een plaquette ter herinnering aan. Er staat onder andere op: “Here the sovereignty of the United States of America was first formally acknowledged to a national vessel by a foreign official.”  Hier komen de geschiedenislijnen van de Nederlanders en de Amerikanen samen. First Salute op Wikipedia leest u er alles over.

Graag laten we u het aanbod ter plaatste zien. Heeft u plannen om Sint Eustatius te bezoeken? Hiervoor bieden we u graag het AB-proefwonen pakket aan op het Bovenwindse eiland Sint Eustatius.  Graag informeren we u over de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust via het onderstaande formulier.

Van harte welkom op de Golden Rock zoals Sint Eustatius vaak genoemd wordt.

Sint Eustatius is een Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Sinds 2010 heeft het de status van Bijzondere Nederlandse gemeente. Sint Eustatius hoort geografisch bij de 3 bovenwindse BES eilanden, Bonaire – St Eustatius en Saba.
Locatie is in het oostelijk deel van de Caribische Zee.
De hoofdplaats is Oranjestad. Het eiland is genoemd naar de heilige Eustachius; het wordt door de plaatselijke bevolking Statia genoemd zoals terug te lezen is op de Wikipedia pagina.
Er is nog veel meer te schrijven en te vertellen over dit mooie eiland. Hiervoor nodigen we u graag uit.

Bel of mail ons team in Nederland of ter plaatse, te St Eustatius voor een afspraak en aanvullende informatie over de mogelijkheden.

Prijslijst, plattegronden en brochures zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Een afspraak in Amersfoort, elders in Nederland, Belgie of ter plaatse te St Eustatius kunnen we eenvoudig inplannen.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.