Mil Palmeras appartement met 2 slaapkamers Alicante

Mil Palmeras appartement met 2 slaapkamers
Eerstelijn appartementen project met een panorama uitzicht

Het project Pintor Antonio Lopez ligt aan het strand van Mil Palmeras, een van de beste stranden van Alicante met fijn zand en helder water. Het project bestaat uit twee blokken van vijf verdiepingen met een selectie van twee- en driekamerappartementen. Elke woning bestaat (naast de slaapkamers) uit (naast de slaapkamers), twee badkamers (en-suite naar de hoofdslaapkamer), volledig ingerichte moderne keuken (inclusief hoog/laag keukenblok, vitro-keramische kookplaat, over en afzuigkap), bijkeuken (in het drieslaapkamer model) en open woon-/eetkamer, die leidt naar een terras op het oosten of zuiden. De ontwikkeling profiteert van een gemeenschappelijk zwembad voor alleen de bewoners, aangelegde tuinen en een kinderspeelplaats.

Het project ligt op loopafstand van vele lokale voorzieningen zoals winkelcentra, restaurants, banken, internationale scholen/kwekerijen, gezondheidscentra, ziekenhuizen, sportfaciliteiten en golfbanen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Eerstelijn appartementen met een fantastisch uitzicht Costa Blanca Zuid Mil Palmeras €305.000
Bel of mail ons team in Nederland of Spanje voor een prijslijst van het aanbod, informatiepakket en afspraak in Nederland of Spanje.
Te koop aan de Costa Blanca townhouses vanaf €80.000 appartementen vanaf €60.000 villa met zwembad vanaf €120.000

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.