Luxe appartementen en penthouses in de beste buurt van de New Golden Mile

Cataleya Fase 2 (resales): Luxe appartementen en penthouses in de beste buurt van de New Golden Mile van de Costa del Sol
referentie 6046
Prijslijst en beschikbaarheid op aanvraag.
Prijs vanaf €520.000
Omschrijving
Cataleya fase 2 ligt halverwege tussen Marbella en Estepona, in het gebied Atalaya Alta, een van de meest exclusieve omgevingen om te resideren.
Directe toegang tot alle denkbare voorzieningen, diensten, restaurants, stranden, golfbanen, scholen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit betreft een residentiële gated community, bestaande uit hoogwaardige appartementen en penthouses gebouwd op 10 gebouwen met lage dichtheid.
Het spectaculaire buitenzwembad met een oppervlakte van meer dan 450 m2 is het centrum van CATALEYA Phase 2, omgeven door meer dan 20.000 m2 tuinen waar u het grootste deel van het jaar kunt genieten van een buitenleven. Dit geweldige zwembad biedt eindeloze mogelijkheden voor alle leeftijden en telt twee “strandinvoeren”. Het hele jaar door zwemmen, wordt mogelijk dankzij het verbazingwekkende verwarmde binnenzwembad.

Cataleya is een begrip als het om kwaliteit gaat op goede locatie, 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen klaar voor bewoning .
Het project is volledig nieuw en sleutelklaar beschikbaar. Voor wonen en verhuren geschikt.

De prijslijst, beschikbare kavels, plattegronden en aanvullende informatie over indelingskeuze sturen we graag vrijblijvend en gratis toe per email/ post.

Bel of mail ons team in Nederland of Spanje voor een vrijblijvende offerte of informatiepakket. Uiteraard kunnen we een afspraak bij ons op kantoor, bij u thuis, elders in Nederland of ter plaatse in Marbella inplannen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *