Lomas de Cabo Roig villa op loopafstand van het strand

Lomas de Cabo Roig villa op loopafstand van het strand
3 Slaapkamer Villa in Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid
Moderne villa op een bijzondere plaats, op loopafstand van het strand

Palm Beach II is een ontwikkeling in Orihuela Costa bestaande uit 16 villa’s, in het hart van de Costa Blanca. Palm Beach II is een opmerkelijke ontwikkeling met 3 slaapkamers en 3 badkamer villa’s met privé zwembad en prive solarium op een ideale locatie grenzend aan andere ontwikkelingen, met kleine baaien en golfbanen in de buurt bij de hand.
Een perfecte plek om een ??vakantiehuis te hebben.
Het is de beste plek om alle moderne gemakken te genieten maar ook genieten van alle stranden en baaien die de Costa Blanca te bieden heeft. De villa’s worden gebouwd met de beste materialen en afwerking en elke woning heeft zijn eigen prive zwembad.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het is een ideale locatie, op slechts 4 minuten lopen van het dichtstbijzijnde strand, en met vele andere stranden en baaien niet ver weg. Op circa 10 minuten rijden liggen er 4 golfcourses.

Andere bezienswaardigheden in de buurt van de ontwikkeling zijn de Campoamor en Cabo Roig jachthavens, op 10 minuten afstand, of deze van Torrevieja op 20 minuten afstand.

Vanaf deze lokatie zijn er uitstekende verbindingen over de weg met de dichtstbijzijnde ontwikkelingen en steden, en een zeer goede toegang tot de snelweg (Autopista del Mediterráneo)

3 Slaapkamer Villa in Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid
Prijs €349.900
Bel of mail ons team in Nederland of Spanje voor een prijslijst van het aanbod, informatiepakket en afspraak in Nederland of Spanje.
Te koop aan de Costa Blanca townhouses vanaf €80.000 appartementen vanaf €60.000 villa met zwembad vanaf €120.000

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.