Kitzbuhel Villa

Deze slideshow vereist JavaScript.

Villa met 3 slaapkamers en alle denkbare luxe en voorzieningen.

Badkamers en suite, een fitness ruimte, sauna en jacuzzi op een toplocatie.

Prijs, Kitzbuhel villa, deelverkoop voor € 950.000  – Villa is gesplitst en geschikt voor verhuur van kleine en grotere groepen.

De skiliften zijn niet ver weg, 188 km skigebied. Er zijn 12 Gondelliften, 27 Stoeltjesliften en 10 Anker/- Sleepliften

Als een parelsnoer van dorpjes liggen Kirchberg en Kitzbühel samen met hun buren om dit grote skigebied in de Kitzbüheler Alpen. Dankzij de grashellingen (tot bovenaan) is een kleine laag sneeuw voldoende om goed te skiën of snowboarden. Begrippen in dit gebied zijn de beroemde Hahnenkamm (de ‘Streif’) en het paradijs voor snowboarders, de Kitzbüheler Horn. Een ultramodern besneeuwingssysteem garandeert ‘skizekerheid’ van december tot april. Elk dorp biedt gratis gebruik van oefenliften in het dal.

De appartement prijzen starten in deze regio voor €250.000 verder hebben we enkele investeringsobjecten in het aanbod, dit betreft mogelijkheden voor appartement en of familiehuis/nebenhaus investeringsaanbod. Geschikt voor verhuur exploitatie, voor eigen bewoning en of combinaties.

Het skigebied Kitzbühel / Kirchberg ligt tussen Kitzbüheler Horn en Hahnenkamm op een hoogte tussen 800 en 2000 meter. Van de legendarische ‘Streif’ tot het ideale beginnersgebied, het skigebied Kitzbühel biedt 188 km perfect geprepareerde pistes en 41 km skiroutes. Naast de afwisselende pistes zijn er direct aan de piste talloze gezellige” skihutten. Skigebied met klasse en topkwaliteiten uit talrijke ski-portals

Bel of mail ons team in Nederland of Oostenrijk voor een vrijblijvende offerte, informatiepakket en afspraak in Nederland of Oostenrijk.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Wenst u een brochure te ontvangen van alle aanbiedingen, locaties en een top 5 beste prijs. Bel of mail ons in Amersfoort of ter plaatse in Oostenrijk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *