disclaimer

Hartelijk dank voor uw interesse in het aanbod van AanbodBuitenland.nl
Dankzij het vertrouwen van u, de klanten, investeerders en geïnteresseerden gaat het zeer goed met de projecten in het buitenland.

Privacy statement.
De persoonlijke gegevens die u op de site invult, zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie (aanvraag informatie en/of publicaties) heeft gegeven, worden gebruikt. Deze gegevens zullen niet aan derden worden gegeven.

Bij vragen opmerkingen of suggesties kunt u ons bereiken via het formulier op de website.Veel succes bij uw oriëntatie en hopelijk tot binnenkort bij een bezoek aan een van de projecten.
met vriendelijke groet,
AanbodBuitenland.nl redactie,

AanbodBuitenland.nl
De samenstellers van de internetpagina AanbodBuitenland.nl, de uitgevers van informatie en onroerend goed publicaties zijn zich volledig bewust van hun taak zo betrouwbaar mogelijke informatie te verstrekken. Niettemin kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden die mogelijk in de informatie en/of publicaties van de geplaatste links of onroerend goed omschrijving voorkomen. AanbodBuitenland.nl is een promotie initiatief en werkt in opdracht voor de projectontwikkelaars, bouwbedrijven en intermediairs in het buitenland.

De projecten zijn getoetst op bouwkundige zaken (kwaliteit) , juridische zaken (eigendom en vergunningen) en op de Financiele zaken (project financiering en continuiteit)

Indien u informatie wilt ontvangen kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, het overnemen van foto’s en tekst van de AanbodBuitenland.nl pagina’s kan alleen na schriftelijke aanvraag en indien hier toestemming voor wordt verleend.

AanbodBuitenland.nl

De woningen die u in aanbod op de pagina aantreft zijn in bezit van de eigenaar van de woningen. U doet rechtstreeks zaken met de eigenaar, waarbij duidelijkheid in prijs, product en kwaliteit voorop staat.

Verkopen andere makelaars, bemiddelaars of bedrijven ook AanbodBuitenland.nl woningen?
In het netwerk van Europese makelaars zijn er een aantal agentschappen die AanbodBuitenland woningen verkopen, dit betreft veelal de makelaarsfunctie waarna u uiteindelijk bij ons terecht komt. Of het betreft de wederverkoopwoningen.

Twijfelt u of een bepaalde woning wel in verkoop is bij een betreffende makelaar, neem dan contact op met de redactie.

Bij vragen opmerkingen of suggesties kunt u ons bereiken via het formulier op de website of per telefoon.Veel succes bij uw oriëntatie en hopelijk tot binnenkort bij een bezoek aan een van de projecten.

Met vriendelijke groet,
AanbodBuitenland.nl redactie,