Grondstuk + Chalet in Oostenrijk

Beproefd concept, een vrijstaande woning op een toplocatie.

Sinds 2009 bouwen we vrijstaande woningen op en aan de piste. Het project in Kramsach is recent volledig uitverkocht. We gaan nu door op andere locaties in Salzburgerland en Tirol.

Konigsleiten, Zell am See, Kaprun, Mayrhofen, Soll en Ischgl-Kappl.

Kies uw voorkeurplaats, de afmeting van uw grondstuk, het type Chalet, uitvoering geschikt voor 4,6,8 of 12 personen.

Dit aanbod is een zeer scherpe calculatie, ook informeren we u graag over de verhuurmogelijkheden en reële verhuur-cijfers. Het concept bouwen we momenteel in Kramsach, deze woning kunt u bezichtigen, u kunt ook een voorbeeld woning komen bekijken in Utrecht zodat u geen 900 km hoeft te rijden voor een goede indruk van de woning en de mogelijkheden.

Alternatieven zijn binnenkort beschikbaar in de regio van het Zillertal Arena in de dorpen:

Konigsleiten zwembad:

Het KristallBad, een zwembad, sauna en Spa voor de nodige ontspanning in Konigsleiten.

De basisuitvoering van de woning is geschikt voor 6 tot 8 personen. Er is ook een mogelijkheid voor uitbreiding naar de verblijf-slaapcapaciteit, van 8 naar 10 of zelfs 12 personen. Ideale locatie voor de winterverhuur en verblijf.

Er is een zicht-woning volledig ingericht en deze staat gereed voor bezichtiging in Oostenrijk en een woning staat gereed voor bezichtiging in Nederland. Bel of mail ons voor aanvullende informatie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het beheer van de woning kunt u zelf organiseren of volledig uit handen geven met een verhuurgarantie voor 5, 10 of 12 jaar.

Wenst u meer informatie een afspraak op locatie in Oostenrijk of op kantoor in Amersfoort, bel of mail ons gerust en we sturen u de informatiemap, de kavellijst en aanvullende informatie voor orientatie en vergelijk. We kunnen ook een afspraak inplannen om de woning te bekijken, in Utrecht op de Utrechtse heuvelrug of ter plaatse in Oostenrijk.

Brochure, kavellijst en alternatieve aanbiedingen zijn vrijblijvend verkrijgbaar op aanvraag per email/telefoon.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  Zillertal Arena

  Königsleiten maakt deel uit van de Zillertal Arena.
  Het skigebied verbindt Zell am Ziller in Tirol met Königsleiten en Hochkrimml in het Salzburgerland.
  De pistes reiken tot een maximale hoogte van 2505 meter en zijn vrij sneeuwzeker.
  Er zijn heel veel sneeuwkanonnen en waterbassins. Het skigebied is zeer afwissend, boven Königsleiten liggen vrij pittige pistes. Ook voor off-piste skiën is dit het deel van de Zillertal Arena dat je moet hebben.

  Graag sturen we u de kavelkeuzes en mogelijkheden, brochures en prijslijsten toe per email of per post. Inclusief de skimap de plattegrond met de liften en skipistes. Bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie.

  Graag nodigen we u uit voor een bezoek, de woning in Oostenrijk en in Nederland staat gereed voor een bezichtiging. Bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie.

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.