Grondstuk + Chalet in Kramsach

Een nieuwe fase, de oplevering en huissleutel voor de trotse eigenaren van een prive villa in Oostenrijk.

Te koop en te huur, uw eigen woning voor eigen gebruik, permanent verblijf en of commercieel verhuur.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Locatie Kramsach, afstand 860 km vanaf Utrecht. Vanaf de snelweg bent u nog 5 km onderweg naar de bestemming.

Kies uw voorkeurplaats, de afmeting van uw grondstuk, het type Chalet en de uitvoering geschikt voor 4,6,8 of 12 personen.

Over het Chalet en de locatie: Locatie Kramsach
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 8, 10 of 12 personen.
Dit aanbod is een zeer scherpe calculatie, ook informeren we u graag over de verhuurmogelijkheden en reële verhuur-cijfers.

Alternatieven zijn binnenkort beschikbaar in Alpbach -Auffach- Brixlegg -Kramsach -Niederau -Oberau- Reith-Im-Alpbachtal -Wildschonau

Alternatief fase 2: zijn binnenkortbeschikbaar inZell am See – Mayrhofen – Fieberbrunn – Westendorf – Lech

Kramsach zwembad, sauna en Spa voor de nodige ontspanning.

arlberg-zwemmen

De basisuitvoering is geschikt voor 6 tot 8 personen. Er is ook een mogelijkheid voor uitbreiding naar de verblijf-slaapcapaciteit, van 8 naar 10 of zelfs 12 personen.
Ideale locatie voor de winterverhuur en verblijf.

Er zijn zicht-woningen volledig ingericht en deze staan gereed voor bezichtiging in Oostenrijk op diverse locaties in Tirol – Salzburgerland. Om de orientatie nog eenvoudiger te maken hebben we ook een woning gereed voor bezichtiging in Nederland. Bel of mail ons voor aanvullende informatie.

Alle aanbiedingen, bestaande bouw en nieuw te bouwen appartementen, huizen en villa’s zijn te koop en ook te huur. Ideaal voor een korte vakantie en voor verkenning van uw mogelijke aankoop. Bel of mail ons voor aanvullende informatie en een brochure met diverse mogelijkheden, opties en afmetingen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het beheer van de woning kunt u zelf organiseren of volledig uit handen geven met een verhuurgarantie voor 5, 10 of 12 jaar.

Wenst u meer informatie een afspraak op locatie in Oostenrijk of op kantoor in Amersfoort, bel of mail ons gerust en we sturen u de informatiemap, de kavellijst en aanvullende informatie voor orientatie en vergelijk. We kunnen ook een afspraak inplannen om de woning te bekijken, in Utrecht op de Utrechtse heuvelrug of ter plaatse in Oostenrijk.

Brochure

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Ski Kramsach- Ski Juwel – 109 km skipistes

  Een grote 8 persoons gondelbaan vanuit Inneralpbach naar de top van de Schatzberg heeft ervoor gezorgd dat het Alpbachtal en Wildschönau met elkaar verbonden zijn.
  Het resultaat is een uitgestrekt skigebied met maar liefst 109 kilometer pistes.
  Ski Juwel behoort hierdoor in één klap tot de tien grootste skigebieden van Tirol.

  De bewoners van de diverse dorpen hopen door het ontstaan van dit nieuwe skigebied – Ski Juwel – een nieuwe groep wintersporters aan te spreken die op zoek zijn naar een groot skigebied.

  Onder de naam Ski Juwel vallen de skigebieden die voorheen tot Wildschönau en Alpbach behoorden.
  Het skigebied strekt zich uit van Reith in het westen tot Niederau in het oosten.
  Gevorderden voelen zich thuis op de flanken van de Schatzberg terwijl gezinnen met kinderen en beginners beter kunnen uitwijken naar de Reither Kogel en de Gmahkopf.

  Graag sturen we u de kavelkeuze, brochures en prijslijsten toe per email of per post. Inclusief de skimap de plattegrond met de liften en skipistes. Bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie.

  Graag nodigen we u uit voor een bezoek, de woning in Oostenrijk en in Nederland staat gereed voor een bezichtiging. Bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie.

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.