Grondstuk + Chalet in Ski Arlberg

Locatie Ski Arlberg een top-skigebied in het Vorarlberg- Tirol gebied met maar liefst 335 km skipistes. Afstand 860 km vanaf Utrecht. Vanaf de snelweg bent u nog 5 km onderweg naar je bestemming.

Kies uw Voorkeurplaats, de afmeting van uw grondstuk, het type Chalet, uitvoering geschikt voor 4,6,8 of 12 personen.

Over het Chalet en de locatie:

arlberg-ski

Locatie Ski Arlberg – Vorarlberg Tirol.
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 6 personen, een all inn prijs € 170.000
Dit aanbod is een zeer scherpe calculatie, ook informeren we u graag over de verhuurmogelijkheden en reële verhuur-cijfers.

Arlberg Hallenbat-zwembad, sauna en Spa voor de nodige ontspanning.

arlberg-zwemmen

De basisuitvoering is geschikt voor 6 tot 8 personen. Er is ook een mogelijkheid voor uitbreiding naar de verblijf-slaapcapaciteit, van 8 naar 10 of zelfs 12 personen.
Ideale locatie voor de winterverhuur en verblijf.

Er is een zicht-woning volledig ingericht en deze staat gereed voor bezichtiging in Oostenrijk en een woning staat gereed voor bezichtiging in Nederland. Bel of mail ons voor aanvullende informatie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het beheer van de woning kunt u zelf organiseren of volledig uit handen geven met een verhuurgarantie voor 5, 10 of 12 jaar.

Wenst u meer informatie een afspraak op locatie in Oostenrijk of op kantoor in Amersfoort, bel of mail ons gerust en we sturen u de informatiemap, de kavellijst en aanvullende informatie voor orientatie en vergelijk. We kunnen ook een afspraak inplannen om de woning te bekijken, in Utrecht op de Utrechtse heuvelrug of ter plaatse in Oostenrijk.

Brochure

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Ski Arlberg – 335 km skipistes

  Ski Arlberg behoort absoluut tot de beste skigebieden van de Alpen. Met ruim 300 km pistes verdeeld over verschillende deelskigebieden, kunnen zowel beginnende als ervaren wintersporters hun hart ophalen. Ski Arlberg ligt op de grens van Tirol en Vorarlberg en staat bekend als ‘Schneeloch’; hier valt jaarlijks een meer dan gemiddelde hoeveelheid sneeuw. De verschillende skigebieden hebben alle hun eigen karakter en verschillen ook qua moeilijkheidsgraad.

  Sattlerhof