Grondstuk + Chalet in Fieberbrunn huis te koop

kies uw eigen locatie. Sinds kort kunnen we u informeren over nieuwe maatwerk Chalets in heel Oostenrijk.
Kies uw Voorkeurplaats, de afmeting van uw grondstuk, het type Chalet, uitvoering geschikt voor 4,6,8 of 12 personen.

Enkele voorbeelden:
In Fieberbrun hebben we enkele appartementen, huizen en villa’s te koop.
Ook hebben we de beschikking over grondstukken met een bouwvergunning, een renovatie project en een goedlopende b&b Bed & breakfast exploitatie.

Locatie Konigsleiten:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 8 personen, all inn prijs € 170.000
Locatie Kaprun Zell am See:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 6 personen, all inn prijs € 170.000
Locatie Mayrhofen:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 6 personen, all inn prijs € 170.000
Bovenstaande aanbod is een zeer scherpe calculatie, ook informeren we u graag over de verhuurmogelijkheden en reeele verhuur-cijfers.

Alternatief/ variatie 1>
Bent u in het bezit van een geschikte kavel? Dan gelden er andere (nog scherpere aanbiedingsmogelijkheden, hiervoor maken we graag een calculatie voor u obv maatwerk levering, de woning wordt sleutelklaar casco/volledig ingericht geleverd.
Alternatief/ variatie 2>
Er is ook een mogelijkheid voor uitbreiding naar de verblijf-slaapcapaciteit, naar 8, 10 of zelfs 12 personen.
Alternatief/ variatie 3>
De keuze voor zelf verhuren of het verhuur-beheer volledig uit handen te geven.

Er is een zicht-woning volledig ingericht en deze staat gereed voor bezichtiging in Oostenrijk en een woning staat gereed voor bezichtiging in Nederland. Bel of mail ons voor aanvullende informatie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het beheer van de woning kunt u zelf organiseren of volledig uit handen geven met een verhuurgarantie voor 5, 10 of 12 jaar.

Wenst u meer informatie een afspraak op locatie in Oostenrijk of op kantoor in Amersfoort, bel of mail ons gerust en we sturen u de informatiemap, de kavellijst en aanvullende informatie voor orientatie en vergelijk.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

   

  Fieberbrunn is het grootste dorp van het Pillerseetal, het dorp bestaat uit verschillende delen: de wijk Rosenegg, het centrum (Dorf), en het gebied bij de Bergbahnen Fieberbrunn (Lindau). Fieberbrunn staat voornamelijk bekent om zijn wintersport, maar trekt in de zomer ook toeristen die in de bergen gaan wandelen. Daarnaast heeft Fieberbrunn heeft een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een rodelbaan. Bron wikipedia

  Elk jaar is Fieberbrunn gastheer van de Freeride World Tour. De freeriders starten boven op de Wildseeloder en gaan aan de noordzijde van de berg naar beneden.
  Skigebied
  Vooral in de winter komen er veel toeristen naar Fieberbrunn om te wintersporten. Fieberbrunn, Hochfilzen, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee, Sankt Johann in Tirol en Waidring vormden één groot skigebied, het Pillerseetal. In de zomer van 2015 is de “TirolS” gebouwd, deze lift verbind Fieberbrunn met Saalbach Hinterglemm Leogang hiermee werdt Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn voor een korte tijd het grootste verbonden skigebied van Oostenrijk. In 2016 werd Arlberg West met Arlberg Oost verbonden door de “Flexenbahn”, hiermee is Ski Arlberg het grootste verbonden skigebied van Oostenrijk.

  Naast Fieberbrunn Bergbahnen heeft Rosenegg zijn eigen skigebied met 2 sleepliften.
  Brochure

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.