Prive Chalet in Fieberbrunn huis te koop

Prive Chalet Fieberbrunn op een toplocatie.

Sleutelklaar Chalet in Fieberbrun geschikt voor 8 personen. Prijs €260.000 all inn Turnkey opgeleverd en woon/vehuurklaar ingericht, gemeubileerd en voorzien van alle luxe en comfort. Inclusief Sauna, skikast voor het drogen van de schoenen, vloerverwarming in alle ruimtes en voorzien van een luxe gashaard.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wenst u meer informatie een afspraak op locatie in Oostenrijk of op kantoor in Amersfoort, bel of mail ons gerust en we sturen u de informatiemap, de kavellijst en aanvullende informatie voor orientatie en vergelijk.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Fieberbrunn is het grootste dorp van het Pillerseetal, het dorp bestaat uit verschillende delen: de wijk Rosenegg, het centrum (Dorf), en het gebied bij de Bergbahnen Fieberbrunn (Lindau). Fieberbrunn staat voornamelijk bekent om zijn wintersport, maar trekt in de zomer ook toeristen die in de bergen gaan wandelen. Daarnaast heeft Fieberbrunn heeft een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een rodelbaan. Bron wikipedia

  Elk jaar is Fieberbrunn gastheer van de Freeride World Tour. De freeriders starten boven op de Wildseeloder en gaan aan de noordzijde van de berg naar beneden.
  Skigebied

  Vooral in de winter komen er veel toeristen naar Fieberbrunn om te wintersporten. Fieberbrunn, Hochfilzen, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee, Sankt Johann in Tirol en Waidring vormden één groot skigebied, het Pillerseetal. In de zomer van 2015 is de “TirolS” gebouwd, deze lift verbind Fieberbrunn met Saalbach Hinterglemm Leogang hiermee werdt Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn voor een korte tijd het grootste verbonden skigebied van Oostenrijk. In 2016 werd Arlberg West met Arlberg Oost verbonden door de “Flexenbahn”, hiermee is Ski Arlberg het grootste verbonden skigebied van Oostenrijk.

  Naast Fieberbrunn Bergbahnen heeft Rosenegg zijn eigen skigebied met 2 sleepliften.

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.