Maisonnette appartement met 2 slaapkamers – Costa Blanca zuid

Een bijzonder project bestaande uit maisonnette woningen

Residentie met 67 exclusieve maisonnettes met 2 en 3 slaapkamer woningen, allemaal met tuin of solarium en allemaal met grote terrassen. Parkeerplaatsen en opslagruimten bevinden zich in de kelder en zijn bij de prijs inbegrepen.
Infinity pool met een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter, met zwemgedeelte voor kinderen, jacuzzi, verhard strand en gazon en tuinen. De urbanisatie heeft uitgebreide wandelingen en centrale tuin, met verlichting, straat, meubels en toegankelijke routes, met een totale oppervlakte van 2687 vierkante meter.
Residentie Miramar is ontworpen om bij te dragen aan het verrijken van onze steden en het verbeteren van de levens van mensen die ruimtes creëren waarin zij kunnen bijdragen aan het welzijn van de samenleving. Een project geïnspireerd op onze mediterrane traditie vanuit haar diepste begrip, dat deel gaat uitmaken van het culturele erfgoed van onze gemeenschap.
Torrevieja geniet van meer dan 2.500 uren zonneschijn gedurende het hele jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 18º, waardoor het zijn microklimaat ideale eigenschappen heeft om het hele jaar door te leven. De vele dagen zon en heldere hemel maken Torrevieja een perfecte plek voor vrije tijd en vakantie, omdat het hele jaar door van het buitenleven kan worden genoten. In Torrevieja kunt u genieten van een fantastisch klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar.

De lagunes zijn uitgeroepen tot een natuurpark, net als het hele ecosysteem van het moerasgebied in het zuiden van Alicante.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wenst u de brochure van Spanje te ontvangen of een bezichtiging ter plaatse te plannen? Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor een nadere kennismaking en bespreking van de mogelijkheden.

Brochure Spanje of een bezichtiging ter plaatse?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.