indexpagina-tot11januari2016

Hohe Tauern ski-gebied - Geschikt als eerste woning, tweede woning of voor verhuurrendement! Wilt u wonen aan de piste? Kiest u voor een eerste woning een tweede woning en of voor verhuurrendement aan de piste?

Wonen aan de ski-piste in Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland

 

Binnenkort vindt u een selectie van enkele tropische en Aziatische bestemmingen op deze website.
 AanbodBuitenland bouwt, verkoopt en beheert sinds 2001 appartementen, huizen en villa's op bijzondere locaties.


AanbodBuitenland bouwt, verkoopt en beheert sinds 2001 appartementen, huizen en villa’s op bijzondere locaties.


Waardeontwikkeling en verhuurinkomsten

Waardeontwikkeling en verhuurinkomsten

Vergelijk

Tijdens uw orientatie en aankoopfase van een tweede huis is het goed om de voor en nadelen te kunnen vergelijken op basis van de kosten en baten. Dossierkosten, kadastraal transport, servicefee, de jaarlijks terugkerende gebruikskosten, energie, water, belasting en beheer. Beschouw deze kosten vooraf voordat u overgaat tot de aankoop. Kiest u voor het bezit en of rendement door aankoop van onroerend goed? Wordt dit beloofde rendement behaald door de waardestijging en verhuurinkomsten? Bel of mail het team in Nederland of buitenland voor een vrijblijvend overzicht van de cijfers en mogelijkheden.

wonen-aan-het-water-golfbaan-skipiste

Aankoop, verkoop, beheer en verhuur

Het aanbod is groter, het aantal huizen en aanbiedingen op deze website is ongeveer 30% van het totaal, de catalogus geeft een goede indruk. Deze kunt u vrijblijvend aanvragen per email en wordt gratis toegezonden. Bel of mail ons via het bijgevoegde formulier. Aanbod in Spanje, Oostenrijk, Turkije, Caraibische eilanden, Frankrijk, Portugal e.a. landen. -grondstukken -nieuwbouw en sleutelklaar = direct wonen -investeringspanden -commercieel vastgoed/ verhuurde panden -renovatie /herinvesteringsobjecten. Aanbod huizen te koop, de brochure: Bel of stuurt u een email voor de catalogus per email en of per post. Aanbodbuitenland.nl Nijverheidsweg-Noord 60-50 3812 PM Amersfoort (0031) 033 4654637 (0031) 06 28843396

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.