Appartement Mijas

Een prachtig project op een toplocatie aan de Costa del Sol. Diverse appartementen en penthouse appartementen met 2 tot 5 slaapkamers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Appartement met 2 of 3 slaapkamers.
€187.000

 • een ruim terras op het zuiden met geweldig uitzicht;
 • Terrassen zijn voorzien van anti-slip en afgewerkt met veiligheidsglas
 • Ruimtelijke woonruimtes die overlopen in prachtige terrassen en balkons
 • Modern ontworpen keukens, voorzien van high tech inbouwapparatuur
 • Airconditioning/verwarming in alle kamers
 • Luxe badkamers met inloopdouches
 • Privé parkeerplaats;
 • Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten

De Omgeving:
In de directe omgeving van golfbanen, het strand en het bruisende karakter van de oude visserswijk Los Boliches en het centrum van Fuengirola, maakt dit nieuwbouwcomplex de ideale uitvalsbasis om te genieten van al hetgeen de Costa del Sol u te bieden heeft. Ook zijn verschillende winkelcentra aanwezig en bouwt men aan prachtige nieuwe recreatiegebieden. Vanaf Fuengirola is er bovendien een directe treinverbinding naar het vliegveld van Málaga (20 min) en Málaga Centrum (25 min). Ook bent u zo op snelwegen als de A7 en AP7, welke u binnnen no-time naar Marbella brengen.

In het gebied rondom de urbanisatie wordt veel geïnvesteerd door de gemeente Fuengirola, aangezien deze zone uitgroepen is tot urbaan gebied. Denk aan een ziekenhuis, recreatiepark, winkelcentrum, etc. De momenteel nog aangelegen industrie zal verdwijnen, daar veel illegaal gebouwd is destijds. De verwachting is daarom ook dat dit automatisch voor een waardevermeerdering zorgt van de woningen die momenteel gebouwd worden en de directe omgeving. Tevens is Fuengirola bij uitstek de plek voor veel overwinteraars en strategisch gezien ideaal gelegen tussen Málaga en Marbella.

Appartement met 2 of 3 slaapkamers.
€187.000

Bel of mail ons team in Nederland of Spanje voor een prijslijst van het aanbod, informatiepakket en afspraak in Nederland of Spanje.
Te koop aan de Costa del Sol; townhouses vanaf €80.000 appartementen vanaf €60.000 villa met zwembad vanaf €120.000

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.