Aankoop voor verhuur en rendement in Friesland

AanbodBuitenland verhuurt en beheert sinds 2001 appartementen, huizen en villa’s in heel Europa.

Friesland – Havenwoning als eenheid of uitgevoerd met 2 appartementen.

Algemeen

Havenwoning als eenheid of uitgevoerd met 2 appartementen.
De havenwoning is sfeervol en compleet ingericht (met oog voor detail). De vakantiewoning heeft de woonkamer op de 1e etage zodat u een prachtig uitzicht heeft over de haven en over de weilanden. Open keuken met o.a. een vaatwasser, combi oven en een koelvries combinatie. Klein maar leuk balkonnetje waar u heerlijk even kunt gaan zitten. De Havenwoning heeft een nette frisse badkamer en 2 slaapkamers met heerlijke bedden op de benedenverdieping. Terras met tuinmeubelen aan het water en parkeerruimte voor de auto (op korte afstand, auto uitpakken kan voor de deur). Draadloos internet aanwezig en het bedlinnen is inbegrepen. In de jachthaven kunt u nette zeilbootjes of een sloep huren om de Friese meren te verkennen

Informatiepakket
Wenst u meer fotos en de lijst met bouwkavels, bestaande woningen en nieuwbouw aanbiedingen ontvangen? Bel of mail ons voor een informatiepakket met het totale aanbod.

[codepeople-post-map]

Foto’s

Brochure & Nieuwsbrief

100 % eigendom van woning en grond.

Aanbod Buitenland nodigt u dan ook uit om naar Amersfoort, Zeeland of Friesland te komen naar een van de verkooplocaties, bij ons op kantoor of elders in Nederland.

Sinds 20012 zijn we ook actief in Nederland, met name de provincie Zeeland en Friesland. Vast en gegarandeerd rendement via de verhuurorganisatie of op basis van eigen verhuur.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht-interesse verhuurrendement

  vergunningsvrijstelling

  Bel of mail ons voor een brochure en het actuele aanbod.

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer

   Uw bericht-interesse verhuurrendement

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *